Bucurestiul vechi si nou 6 PLEDOARIE IN IMAGINI PENTRU CENTRUL VECHI

Biserica Rusa
Strazile din centrul vechi au o noua viata devenind locul de intalnire al tinerilor boemi .Cladiri vechi renovate impecabil, ruine proptite cu alte cladiri, strazi pavate cu granit si multe umbrele ....o noua tinerete a centrului Capitalei .Intr-o plimbare de cateva ore te duci de la Banca Nationala la Curtea Veche cu un popas la frumoasa biserica Stavreopoleos.Si daca ai vreme poti incepe de la biserica RusaCURTEA VECHE


BISERICA STAVROPOLEOS
Comentarii

Anonim a spus…
Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!
CARMEN MIHAITA a spus…
Multumesc "Vlad"...dar cand regasesti textul ad litteram pe " x" bloguri ....nu ai entuziasmul necesar sa pui baner-ul celui care nu are timp sa-si personalizeze mesajul .Mai incearca!

Postări populare