NEONAZISTII

Cu ceva vreme in urma l-am cunoscut pe Valentin Ionescu. L-am ascultat cu atentie si mi-am zis "este un om care poate schimba ceva in lumea tulbure si pestrita a agentilor imobiliari din Bucuresti". Chiar asta se intampla ; face posibil, ca, in vazul lumii, pe blogul sau, cei interesati sa-i cunoasca pe agentii imobiliari. O fi bine,o fi rau? Mai vedem . Este si acesta un mod de triere.

Ideea care mi-a condus viata a fost aceea ca atunci cand "am" sa "dau" si celor care nu au : informatii, bani, adapost si tot ce se poate oferi. Acest principiu de viata ramane valabil si dupa ultima intalnire de la TIMON unde, pe lanaga persoane pe care le stiam si le respect, am cunoscut si alti oameni care te fac sa crezi ca lucrurile se schimba in bine. Dumnezeu nu a vrut insa sa ma imbat cu apa de ploaie si atunci cand era aproape perfect,hop! bomba sub forma unui slogan de sorginte nazista pura dar adaptat secolului nesimtirii: "daca nu au bani sa se impuste!!!!!!!!!!!"

INTREB: cum este posibil ca in secolul XXI cand se fac teledonuri, campanii de stringere de fonduri pentru saraci sa se ajunga ca persoane cu pretentii de oameni civilizati sa spuna una ca asta!?

Daca te enervezi si-i apostrofezi incep sa scuipe-n stinga si-n dreapta idei tampite folosind un limbaj de sant, bine-nteles sub umbrela anonimatului ceea ce ma face sa cred ca le este rusine de ceea ce au zis .

Celor care spun "saracii sa se impuste" le transmit ca mai mult decat le-am spus pana acum nu merita.

Celor care nu inteleg gravitatea unui astfel de slogan si-l aproba le transmit ca valorile pe care le promoveaza sunt false si periculoase .

UN SINGUR LUCRU VA MAI SPUN: NU DAU NUMELE CELOR CARE PROMOVEAZA ASTFEL DE NONVALORI PENTRU CA MA GANDESC CA FAMILIILE LOR NU TREBUIE SA ROSEASCA .RUDELE NU POT FI ALESE DIN NEFERICIRE !

Domnilor ceea ce pot sa va spun este ca marul discordiei, ARAI -ul promoveaza valori morale sanatoase si va voi exemplifica:
-de cativa ani se organizeaza balul agentilor imobiliari cu scop caritabil cu tombole si licitatii iar banii strinsi sunt donati celor mai putin norocosi;
-stand gratuit la targuri pentru membrii care doresc sa participe ;
-cursuri cu lectori romani sau straini la preturi modice restul banilor fiind suportati din fonduri ARAI sau din donatii;
-avantaje materiale care decurg din reducerile oferite de partenerii nostrii ( TELEFONIE MOBILA,FURNIZORI DE SERVICII SI CONSUMABILE,MOBILIER,EVENIMENTE,SCOLARIZARE etc )
-participarea la conceperea si punerea in practica a Standardului Europen privind activitatea agentilor imobiliari;
-informari prin organizarea de Conferite, Cafenele imobiliare, seminarii, worcshop-uri invitatii la evenimente internationale unde membrii ARAI pot primi reduceri importante etc
CINE GRESESTE ARAI-UL CARE OFERA TOT TIMPUL O UMBRELA COMUNITATI IMOBILIARE SAU CEI CARE PROMOVEAZA NONVALORI!?
PS: nu trebuie sa ma deranjez sa le dau numele, cititi blogul "Imopedia" si "Valntin Ionescu" si aflati cine sunt cei doi. Daca nu ghiciti incercati la link-ul de mai sus dar cred ca va descurcati.

Comentarii

Postări populare