Stereotipii

Oamenii fac zilnic acelesi gesturi pentru ca economia de energie este vitala. Decizia aceasta este luata de creer ,de centrul de comanda, care are capacitatea de a hotari ce este cel mai bine pentru intregul organism.De aceea oamenii urmeaza stereotipiile fara insa a realiza cit de important este sa-ti folosesti energia economisita astfel in alte scopuri. Ca fiecare am si eu diverse stereotipii pe care le urmez: citesc apropape zilnic aceleasi ziare,citesc citeva bloguri de suflet si citesc si scriu comentarii pe blogul din portalul Imopedia(www.imopedia.ro) . Sunt intr-o mare confuzie,centrul meu de comanada nu a functionat corect : consum energie inutil . Ce caut eu acolo?Incerc sa lamuresc probleme ridicate de inepti in legatura cu ceea ce se petrece acum in piata imobiliara .

Este blocaj in piata imobiliara?Da este pentru ca este criza financiara .

Se fac tranzactii inca ,se fac vinzari ? Da, se fac pentru ca inca exista cash si inca se dau credite.

Se negociaza preturile ?Sigur ca da pentru ca tot timpul se procedeaza asa ...suntem orientali,suntem balcanici suntem ceea ce suntem si ne plac victoriile false ca ce altceva este negocierea de bazar decit un teatru?Dar sa vii si sa oferi cu 50% mai putin si sa crezi ca proprietarul nu te pofteste afara din casa... este chiar o fantezie de 1001 de nopti.

Cum va evolua piata?Aici incep deja aberatiile,speculatiile,toti " costeii" stiu pentru ca se cred destepti,pentru ca daca au timp neavind serviciu serios fac compilatii din diverse articole le amesteca , le taie ca pe cartile de tabinet si ce iese ...aia este opinia pe care o sustin acesti indivizi . Am obosit ,abdic nu mai pot sa lupt cu cei care ataca folosind tehnici interzise,murdare si anume prostia , nestiinta , reaua intentie.Nu-mi place Mircea Badea dar are el o vorba care a facut voga"traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul( nu credeam sa-l citez pe acest domn slobod la gura dar cind are dreptate...are!) Nu vreau sa mai am timpul ocupat in acest mod . Daca tu ai explicatii bazate pe logica iar cel care te asculta nu are logica nu poate asimila explicatiile.Consumi energie in mod inutil. La revedere draga Imopedia.

Comentarii

Anonim a spus…
Draga Carmen,

Cu totii traversam o criza imobiliara care inseamna mai mult decat un blocaj al pietei. In aceasta perioada se amplifica orice frustrare si, slava Domnului, toti avem asa ceva.

Se amplifica totodata mizeriile din bresle si, slava Domnului, in imobiliare sunt destule.

Si totusi, se cern caractere. E momentul in care vezi cine iti este prieten dezinteresat si cine tinteste mai departe. Te-ai alaturat acelor prieteni de-ai nostri care au scris cu drag si cu pasiune, crezand intr-o breasla unita si perfectibila. Ai reusit sa ne arati ca poti sa fii in acelasi timp acida, pasionala si echilibrata.

Nu e deloc momentul sa cedezi. Energia ta de pana acum s-a distribuit catre multi, chiar si catre noi. Chiar daca nimeni nu ti-a declarat in mod explicit, ai avut toata admiratia lor. Ba mai mult, asteapta in continuare un semn de la tine. Subscriem aici si noi.

Cu prietenie,
IMOPEDIA.ro

Postări populare